Mental Health Innovation Day! Encara ets a temps per reservar plaça

 

Fes una ullada a l'agenda pel pròxim 25/10
 
🔜 Compte enrere pel Mental Health Innovation Day! Encara ets a temps per reservar plaça per la gran cita de la innovació en salut mental, que tindrà lloc el dimarts 25 d'octubre al Parc Científic de Barcelona.


📅Descarrega't l'agenda completa i segueix llegint per descobrir tot el que viuràs durant aquesta jornada:
 

PONÈNCIES DE PROJECTES EN SALUT MENTAL

👉 Mind-U

Projecte desenvolupat pel Grup 14: E-mental health, prevenció i epidemiologia en malalties neuropsiquiàtriques de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí

👤 Ponència a càrrec de: Elena Pujals, psiquiatra Infanto-Juvenil i especialitzada en salut mental al Parc Taulí Hospital Universitari.

👉 Long-Remi

Solució tecnològica impulsada pel Grup 10: Intelligent Data Science and Artificial Intelligence Research Center (IDEAI), grup de recerca de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

👤 Ponència a càrrec de: Sara Domènech, doctora en Psicologia i investigadora de la Fundació Salut i Envelliment de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

👉 SaPPtisfacció

Projecte encapçalat pel Grup de Recerca en Salut Mental de IIB Sant Pau - Fundació Institut de Recerca Hospital de Sant Pau.

👤 Ponència a càrrec de: Ana Martin Blanco, psiquiatra i doctora en Psiquiatria. Treballa a la Unitat d'Hospitalització Psiquiàtrica a Domicili de l'Hospital de Sant Pau

👉 App fibromialgia

Tecnologia desenvolupada pel Grup 5: Investigació Psicològica en Fibromialgia i Dolor Crònic (Grup ÀGORA)pertanyent al Parc Sanitari Sant Joan de Déu. 

👤 Ponència a càrrec de: Albert Feliu Soler, professor i investigador del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona i membre de l'equip ÀGORA. 

👉 Land of Fog

Solució innovadora dissenyada pel Grup 7: Cognitive Media Technologies (CMTech), grup pertanyent a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

👤 Ponència a càrrec de: Olga Gali i Perez, investigadora i professora del Departament de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. 

👉 Patent vesícules extracel·lulars biocompatibles

Projecte impulsat pel Grup 12: Genètica i Ambient en Psiquiatria de l’Institut d’Investigació Pere Virgili. 

👤 Ponència a càrrec de: Aida Serra, doctora per la Universitat de Lleida i investigadora Ramon y Cajal 2021 en el Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques de la Universitat de Lleida. 

SHOWCASE DE SOLUCIONS DISRUPTIVES

👉 PROMES-U

Tecnologia per a la prevenció i promoció de la salut mental en adolescents.
Solució desenvolupada pel Grup 20: Grup de Recerca en Serveis Sanitaris
pertanyent a la Fundació de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM).

👉 UHelp

Xarxa social d'ajuda mútua entre persones per demanar i proporcionar ajuda.
Tecnologia impulsada pel Grup 11: Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial de la IIA-CSIC Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial.

 

👉 Eyme

Plataforma immersiva per impulsar l'eficàcia a través de la millora de les capacitats personals.
Projecte encapçalat pel Grup 29: Intervenció en psicologia clínica i de la salut, que forma part de la Universitat de Barcelona.

👉 Muvity

Sistema ludificat de telerehabilitació física per a persones amb danys crònics
Tecnologia desenvolupada pel Grup 18: 
LAM – Laboratori d’Aplicacions Multimèdia i TIC, pertanyent a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

👉 Socrates

Autoconversa en RV per millorar els estils de vida entre les persones obeses.
Projecte encapçalat pel Grup 13: Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).


 

👉 AN-VR

Projecte que utilitza la Realitat Virtual per millorar el tractament de l’anorèxia nerviosa.
Solució desenvolupada pel Grup 23: Grup d’investigació sobre aplicacions de realitat virtual i altres noves tecnologies en Psicologia clínica i de la salut (VR-PSY Lab), que forma part de la Universitat de Barcelona i l'Institut de Neurociències de Barcelona.

👉 TDApp

Participació de les persones amb TDAH en la presa de decisions sobre el trastorn.
Solució impulsada pel Grup 32: Laboratori de Medicina Translacional i Ciències de la Decisió (TransLab) de la Universitat de Girona (UdG).

👉 LogMeal

Intel·ligència Artificial per a l'anàlisi i el reconeixement d'aliments per controlar la ingesta d'aliments.
Tecnologia desenvolupada pel Grup 28: Computer Vision and Machine Learning, que forma part del Computer Vision Center (CVC) i de la Universitat de Barcelona (UB).

👉 EMPOWER

Plataforma Europea per promoure el benestar i la salut al lloc de treball.
Projecte encapçalat pel Grup 1: Epidemiologia i prevenció dels trastorns mentals, del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (PSJD) i de la Fundació Sant Joan de Déu (FSJD).

✨ No perdis l'oportunitat de ser part de la innovació en salut mental. 

La trobada es celebra presencialment al Parc Científic de Barcelona (C/ Baldiri Reixac, 4, 08028 Barcelona) i amb places limitades, prèvia inscripció a través d'aquest formulari

Consulta tota la informació sobre el programa de la jornada i les inscripcions aquí

Si teniu qualsevol dubte, si us plau poseu-vos en contacte amb l'equip ​de Coordinació de la Xarxa TECSAM (iris.mauricio@sjd.essilvena.pashova@sjd.es).

Moltes gràcies,

Equip ​de Coordinació Xarxa TECSAM

Aquest projecte ha estat cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i compta amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

"GeoMemoria: Navegando por el Pasado para Construir el Futuro"

*Introducción:* En la era digital, donde la geo localización es omnipresente, se ha gestado un proyecto que fusiona tecnología moderna con m...